KAROL OKRASA gościem Hotelu Uniejów eco Active & Spa

W niedzielę, nasz hotelowy ogród zmienił się w plan zdjęciowy do kolejnego odcinka "Okrasa łamie przepisy".Zdatność do spożycia uniejowskiej wody solankowej (mamy na to potwierdzenie) zainspirowała naszego Szefa Kuchni do stworzenia wyjątkowego menu, którego "złamania" podjął się właśnie Karol Okrasa. Wykorzystał on do tego autorskie wyroby Restauracji LaRegina: kiszone grzyby w solance, suszone, wędzone, a następnie kiszone śliwki, a także oryginalne, kiszone na solance ogórki.W wyniku spotkania obu Kucharzy powstały niebagatelne, wyjątkowe i nietuzinkowe potrawy, których mieli okazję skosztować przebywający u nas Goście.

Efekty tych kulinarnych zmagań będzie można zobaczyć już na początku listopada w nowym menu Restauracji LaRegina.

Zapraszamy serdecznie.

519 318 000 63 278 01 57 wew. 555